Збірна України (U-19): нічия з росіянами

Збірна України (U-19): нічия з росіянами
Фото ffu.org.ua

Збірна України, складена з гравців 1990 року народження, провела черговий спаринг у рамках підготовки до «домашнього» чемпіонату Європи, який відбудеться влітку в Донецьку і Маріуполі. На заміській базі «Динамо» в Конча-Заспі українці зіграли зі своїми однолітками з Росії.

З 11-ти представників «Динамо», викликаних для підготовки до спарингу старшим тренером збірної Юрієм Морозом, десять взяли участь у поєдинку. Захисники Сергій Люлька, Темур Парцванія, Дмитро Кушніров, півзахисники Дмитро Єременко, Сергій Рибалка, нападники Дмитро Коркішко, Сергій Шевчук вийшли на поле в стартовому складі, а захисник Сергій Логінов, півзахисники Денис Гармаш і Євген Морозенко з’явилися на полі в другому таймі. Лише воротар Павло Поштаренко так і не отримав шанса дебютувати у складі збірної України U-19.

Що стосується власне гри, то команди діяли в достатньо жорсткій манері. Українці володіли незначною перевагою, мали непогані можливості для взяття воріт (зокрема, динамівець Шевчук, який із перспективної позиції пробив повз ворота), але так і не змогли «розпечатати» воротаря росіян.

Україна (U-19) – Росія (U-19) – 0:0

Україна:
Базилевич, Люлька, Білий, Парцванія (Логінов, 80), Кушніров, Єременко (Гармаш, 78), Віценець (Шахов, 46), Чайковський, Рибалка (Морозенко, 46), Коркішко (Ілюк, 74), Шевчук.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер