Збірна України: проти віце-чемпіонів світу – з трьома динамівцями

Збірна України: проти віце-чемпіонів світу – з трьома динамівцями

Тренерський штаб національної збірної України на чолі з Мироном Маркевичем оприлюднив список гравців, викликаних для участі в контрольному матчі проти віце-чемпіона світу збірної Голландії, який відбудеться 11-го серпня в Донецьку.

Серед футболістів, на яких розраховує наставник національної збірної, і троє динамівців: захисник Тарас Михалик, а також нападники Андрій Шевченко та Артем Мілевський. Відзначимо, що через травми виклик до збірної не отримали Олександр Шовковський, Олег Гусєв та Євген Хачеріді.

Збір головної команди країни розпочнеться 9-го серпня на навчально-тренувальній базі в Кончі-Заспі.

СКЛАД ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ

Воротарі:
Андрій П’ятов («Шахтар»), Андрій Дикань («Терек», Росія).

Захисники: Дмитро Чигринський, Василь Кобін (обидва − «Шахтар»), Тарас Михалик («Динамо»), Артем Федецький («Карпати»), Олександр Романчук («Металіст»), Євген Чеберячко («Дніпро»)

Півзахисники: Анатолій Тимощук («Баварія», Німеччина), Олександр Алієв («Локомотив» М, Росія), Євген Коноплянка («Дніпро»), Денис Олійник («Металіст»), Ярослав Ракицький («Шахтар»), Олександр Яковенко («Вестерло», Бельгія).

Нападники: Андрій Шевченко, Артем Мілевський (обидва − «Динамо»), Андрій Воронін («Динамо» М, Росія), Євген Селезньов («Дніпро»).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер