Збірна України (U-17) зіграє за бронзу

Збірна України (U-17) зіграє за бронзу

Наші футболісти програли з мінімальним рахунком - 0:1.

Нагадаємо, для того, щоб зайняти перше місце в групі та потрапити до фіналу, збірній України потрібна була тільки перемога.

Незважаючи на поразку, головний тренер юнацької збірної України Олександр Головко (на фото) залишився задоволений діями своїх підопічних: «Грою в цілому я задоволений, і подякував хлопцям після матчу. На жаль, не було реалізованих моментів. Гравці створили 3-4 гольові ситуації, але не змогли поставити фінальну крапку. Були й удари у створ, однак м'яч уперто не йшов у ворота. Особливо відзначив би лінію захисту, яка зіграла надійно. Хто б не був нашим суперником у матчі за бронзу, будемо демонструвати свою гру».

Київське «Динамо» у складі збірної України (U-17) представлене п'ятьма футболістами: Вадим Солдатенко, Павло Лук'янчук, Павло Ореховський, Віктор Циганков та Ігор Яровий. У двох стартових поєдинках України на турнірі два м'ячі на рахунку динамівця Павла Ореховського.

 

 

І

В

Н

П

М

О

1

Росія

3

3

0

0

12-1

9

2

Україна

3

2

0

1

9-2

6

3

Латвія

3

1

0

2

4-9

3

4

Молдова

3

0

0

3

1-14

0

 

Таким чином, підопічні Олександра Головка посіли друге місце у групі «В» і тепер зіграють у матчі за третє місце.

Гра за бронзові медалі відбудеться в суботу, 26 січня, о 12.45 за київським часом. Суперник України визначиться після матчів у паралельній групі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер