Збірна України U-17 вийшла до фіналу Syrenka Cup

Збірна України U-17 вийшла до фіналу Syrenka Cup

У матчі проти Данії, так само як і днем ​​раніше в поєдинку проти Північної Ірландії, українці значно перевершували суперників по грі, проте реалізувати свої моменти їм не вдавалося. Ключовий момент першого тайму стався на 21-й хвилині – київський динамівець Богдан Михайличенко, який відзначився в попередньому матчі хет-триком, заробив пенальті, який упевнено реалізував Зінкевич. За рахунку 1:0 футболісти пішли на перерву.

У другому таймі малюнок гри суттєво не змінився: «синьо-жовті» продовжували володіти ігровою перевагою, проте на 75 -й хвилині пропустили нелогічний гол. 1:1, і все вирішувалося в серії пенальті, героєм якої став ще один динамівець, голкіпер Дмитро Фастов, який вийшов на поле на 78-й хвилині. Відбитий ним пенальті став вирішальним у післяматчевій лотереї – 5:3 на користь нашої збірної.

Окрім Михайличенка та Фастова, у переможному для України матчі взяли участь динамівці Володимир Шепелєв, Олександр Масалов та Сергій Чоботенко.

Syrenka Cup

Україна – Данія – 1:1 (по пенальті 5:3 )

Гол у складі збірної України: Зінкевич (21, з пен.)

Україна: Стецьків (Фастов, 78 ), Грачов, Шевченко, Чоботенко, Михайличенко, Тимчик, Єременко, Масалов (Шепелєв, 65), Лебідь, Зінкевич (Фурсов, 65), Капелян (Саутін, 41).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер