Збірна України (U-17) здобула путівку на Євро-2018, але там не зіграє

Збірна України (U-17) здобула путівку на Євро-2018, але там не зіграє

Алан Ауссі, Артем Шулянський, Вікентій Волошин, Ярослав Надольський - ці представники «Динамо» взяли участь в грі з Чехією, в якій українцям важливо було добитися позитивного результату.

Матч виявився непростим для збірної України в першій третині гри, оскільки на 32-й хвилині другу жовту картку отримав Вікентій Волошин. І все ж, незважаючи на неприємний епізод, істотна ігрова перевага поступово переходила до «жовто-синіх». На 44-й хвилині Михайло Мудрик не реалізував 11-метровий удар.

В іншому ж, українці діяли максимально обережно і не дозволили супернику розігратися, довівши матч до комфортних 0:0.

Незважаючи на відсутність голів, Україна все ж посіла друге місце в групі і отримала фінальну ліцензію на Євро-2018 в Англії, увійшовши в число семи найкращих других збірних.

Слід зазначити, що поїздка збірної до Англії поки під питанням. Причиною тому є поєдинок проти Сербії, в якому взяли участь захисник Микола Ярош і хавбек Роман Бодня. Обидва гравці повинні були пропускати матч через перебір жовтих карток в попередніх іграх відбору.

27 березня, за кілька годин після матчу з Чехією, стало відомо про рішення УЄФА відсторонити збірну України (U-17) від Євро-2018, зарахувавши технічну поразку в грі з Сербією (0:3).

Елітний раунд. Група 1

Чехія (U-17) - Україна (U-17) - 0: 0

Чехія (U-17): Бенада, Залешак, Гасала, Кубань (Фірбахер, 41), Габріел (к), Голзер, Галас (Кодидек, 58), Пеннер, Жамбурек, Врба (Кробот, 69), Жилак.

Україна (U-17): Трубін (к), В.Мудрик, Ауссі, Данилюк, Литвиненко (Шулянський, 41), Гуров, М.Мудрик, Якуба, Волошин, Сікан (Надольський, 63), Желізко.

Вилучений: В.Мудрік (32)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер