Збірна України (U-17): з Чехії без перемог

Збірна України (U-17): з Чехії без перемог

Збірна України, складена із хлопців 1993 року народження, на мінорній ноті завершила виступи в еліт-раунді відбіркового циклу до Євро-2010 (U-17). Зазнавши поразки в першому турі від голландців, підопічні Олександра Лисенка у двох подальших поєдинках, проти одноліток із Чехії та Грузії, також не змогли святкувати перемогу.

У результаті, маючи в активі одне очко, українці посіли четверте місце у групі. Путівку до фінального етапу, який пройде у Ліхтенштейні, здобули господарі еліт-раунду в 1-й групі – збірна Чехії. Відзначимо, що в усіх трьох матчах еліт-раунду взяли участь четверо динамівців – захисники Антон Братков, Денис Балан, Рудольф Сухомлинов та півзахисник Владислав Калитвинцев. В останньому матчі, проти збірної Грузії, місце у воротах зайняв Євген Волинець.

Чехія − Україна − 2:1

Україна:
Махарадзе, Братков, Глушицький, Балан, Полюлях, Трояновський (Мельник, 73), Багдасаров (Хамід, 41), Вакуленко, Шевцов (Сухомлинов, 72), Калитвинцев, Яковенко.

Голи: Хурка (14), Твардзік (80+1) – Хамід (64).

* * *

Україна − Грузія − 2:2

Україна:
Волинець, Братков, Балан, Сухомлинов, Полюлях (Багдасаров, 41), Трояновський, Шевцов, Тащі (Приндета, 47), Калитвинцев, Мельник (Хамід, 41), Луканюк.

Голи: Хамід (63), Луканюк (71, пен.) – Казаїшвілі (45, 78, пен.).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер