Збірна України (U-17): поразка на старті

Збірна України (U-17): поразка на старті

Збірна України, складена з гравців 1993 року народження, із поразки розпочала виступ у кваліфікаційному еліт-раунді Євро-2010 (U-17). Підопічні Олександра Лисенка, пропустивши по голу в кожному із таймів, поступилися одноліткам із Голландії.

Перший гол «помаранчеві» провели вже в дебюті зустрічі, скориставшись з неузгодженості в діях наших хлопців у захисті. Після цього українці перейшли на чужу половину поля, змусивши суперника діяти на контратаках. Кількома небезпечними ударами, зокрема, відзначився Влад Калитвинцев, які, на жаль, результату не принесли.

Початок другого тайму знову пройшов за переваги команди Олександра Лисенка, але ближче до середини голландці перехопили ініціативу й подвоїли перевагу, забивши після розіграшу кутового. Кінцівка поєдинку пройшла в атаках «жовто-синіх», але забити бодай гол престижу наші хлопці не спромоглися.

Відзначимо, що в звітному поєдинку зіграли четверо динамівців, провівши на полі всі 90 хвилин. Окрім згаданого вище Калитвинцева, це захисники Рудольф Сухомлинов, Антон Братков і Денис Балан. Воротар Євген Волинець залишився в запасі. Свій наступний матч українці проведуть 27 березня проти збірної Чехії, яка також зазнала поразки в першому турі від грузинів (0:1).

Україна (U-17) − Голландія (U-17) − 0:2

Україна:
Махарадзе, Сухомлинов, Братков, Глушицький, Балан, Приндета (Полюлях, 67), Трояновський (Багдасаров, 58), Тащі (Яковенко, 41), Вакуленко, Калитвинцев, Луканюк.

Голи: Локадіа (8), Классен (64).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер