Збірна України (U-18): перемога в Москві

Збірна України (U-18): перемога в Москві
Євген Морозенко

Збірна України (U-18) провела перший із двох запланованих спарингів із ровесниками з Росії в рамках підготовки до кваліфікації Євро-2010 (U-19), яка стартує в середині жовтня. В Москві «жовто-сині» здобули перемогу з рахунком 3:2.

З перших хвилин на полі з'явилися двоє динамівців – Темур Парцванія та Євген Морозенко, а після перерви вийшов на заміну Михайло Малин. У першому таймі за рівної гри більше пощастило гостям, коли футболіст запорізького «Металурга» Сергій Сидорчук скористався з помилки воротаря.

Другий тайм виявився більш результативним. Спочатку Морозенко реалізував штрафний удар, а незабаром наші хлопці дозволили супернику зрівняти рахунок – росіяни забили два голи протягом хвилини. Та все ж підопічним Анатолія Бузника вдалося вирвати перемогу – м'яч на рахунку нападника донецького «Шахтаря» Олександра Овчинникова.

Другий матч із російською збірною запланований на 4 червня.

Росія (U-18) − Україна (U-18) − 2:3


Україна:
Левченко, Кривцов, Парцванія, Сидорчук (Піперков, 60), Балашов, Задоя (Бутко, 46), Морозенко, Нехтій (Малин, 46), Федотов (Грицай, 46), Голіков (Овчинников, 46), Морозов (Поліщук, 60).

Голи: Петраков (72), Кулешов (73) – Сидорчук (32), Морозенко (71), Овчинников (78).

На 48-й хвилині Столяренко (Росія) не реалізував пенальті.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер