Збірна України (U-19) грає на Канарах

Збірна України (U-19) грає на Канарах

 

У вівторок, 12 лютого, на Канарських островах стартував представницький юніорський турнір − Кубок Атлантики, в якому збірна України (U-19) протистоїть командам Іспанії, Франції та Канарських островів.

До складу збірної, що відстоює честь нашої країни, увійшли 18 футболістів. Відразу п’ять гравців представляють київське «Динамо». Майже всі вони народилися 1989 року (Кичак, Пінчук, Зозуля, Ярмоленко) за виключенням Ктрила Петрова, який з’явився на світ у 1990 році.

У стартовому матчі в Лас-Пальмасі підопічні Олександра Лисенко з мінімальним рахунком поступилися чинним чемпіонам континенту − команді Іспанії. А наступного дня, 13 лютого, наша юніорська збірна провела свій другий поєдинок на турнірі.

Українська команда змогла реабілітуватися у зустрічі з французами. Вирішальним став пенальті, який у другому таймі реалізував Мартинюк.

В обох матчах брали участь всі п’ять гравців «Динамо»:

12 лютого
Україна − Іспанія − 0:1
Гол
: 0:1 Боладо (21).
Україна: Кичак, Пінчук, Білий, Петров (Аблітаров, 54), Микицей, Мартинюк (Сворак, 62), Коншин, Сагайдак (Яворський, 69), Політило, Зозуля (Коноплянка, 60), Ярмоленко.

13 лютого
Україна − Франція − 1:0
Гол: 1:0 Мартинюк (47, з пенальті).
Україна: Кичак, Пінчук, Петров, Микицей, Аблітаров (Білий, 70), Сагайдак (Мартинюк, 46), Коншин, Каблаш (Ярмоленко, 62), Політило, Сворак, Зозуля.

Нагадаємо, що свій останній матч у Лас-Пальмасі юніорська збірна України проведе завтра, 15 лютого проти команди Канарських островів.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер