Збірна України (U-19) на шляху до захисту титулу

Збірна України (U-19) на шляху до захисту титулу
Темур Парцванія

Уже найближчим часом збірній України, складеній із гравців не старших за 19-ть років, доведеться взяти участь у відбірковому турнірі еліт-раунду чемпіоната Європи. Турнір пройде з 26-го по 31-е травня на стадіонах Києва та Бородянки, а суперниками «жовто-синіх» стануть однолітки з Боснії та Герцеговини, Ірландії та Англії. Нагадаємо, що збірна України є чинним чемпіоном Європи у цьому віці.

Головний тренер юнацької збірної Анатолій Бузник визначився з остаточною заявкою із 18-ти футболістів, які захищатимуть честь країни. Наставник «жовто-синіх» розраховує і на чотирьох гравців «Динамо»: захисника Темура Парцванію, півзахисників Євгена Морозенка та Віталія Сокуренка, а також нападника Володимира Коваля. Зазначимо, що «Динамо» разом із запорізьким «Металургом» має найбільше представництво своїх футболістів у збірній U-19.

Усі свої матчі збірна України проведе в Бородянці, на полі стадіону «Борекс». 26 травня суперником наших хлопців стане збірна Боснії та Герцеговини, 28 травня нашим опонентом стане команда Ірландії, а 31 травня «жовто-синім» доведеться зіграти з англійцями. Усі зазначені матчі розпочнуться о 17:00.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер