Збірна України (U-19): перемогли Італію, поступились Польщі

Збірна України (U-19): перемогли Італію, поступились Польщі

У перший день травня юніорська збірна України (футболісти 1989 р.н.) в останній контрольній зустрічі напередодні старту в кваліфікації еліт-раунду Євро-2008 на виїзді програла Польщі 0:3.

По завершенні подинку старший тренер збірної України Олександр Лисенко дав коментар сайту ФФУ : «Як на мене, цей результат є для нас позитивним. Хлопці отримали гарний урок! Судячи з усього, вони вийшли на поле з думкою обіграти суперника за рахунок класу. У підсумку я побачив лише бліду тінь тієї команди, яка два тижні тому в Києві перемогла італійців. Тож поразка у Варшаві є абсолютно логічною. Гадаю, вона допоможе гравцям спуститися з небес на землю і належним чином підготуватися до наступних випробувань».

У звітній зустрічі у складі збірної України вийшло шість представників «Динамо» (виділені півжирним шрифтом; Довгий на даний момент на правах оренди виступає за київський ЦСКА).

Польща − Україна − 3:0

Україна: Кичак
(Сидоренко, 46), Сагайдак, Микицей, Коншин (Бутенін, 46), Довгий (Пінчук, 46), Білий, Ковальов, Мартинюк (Коноплянка, 46), Політило (Сворак, 46), Зозуля (Яворський, 55), Ярмоленко.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер