Збірна України (U-19) стартувала з нічиєї

Збірна України (U-19) стартувала з нічиєї
З м'ячем Кирило Петров

Сьогодні збірна України U-19 провела свій перший матч на домашньому чемпіонаті Європи, який проходить у Донецьку та Маріуполі. Суперником підопічних Юрія Калитвинцева виступили словенські ровесники.

Перший тайм пройшов за переваги «жовто-синіх». Моменти відзначитися мали Карноза та Єременко, а найреальніший шанс відкрити рахунок втратив Каверін, який не реалізував вихід віч-на-віч. У другій половині матчу українці збільшили тиск, з 75-ї хвилини матчу грали в більшості, але цього вечора м’яч не хотів залітати до сітки воріт Радана.

Відзначимо, що в стартовому складі нашої команди вийшли шестеро динамівців: захисники Сергій Люлька (був замінений вже на 15-й хвилині матчу в зв’язку з ушкодженням), Темур Парцванія, Кирило Петров, Дмитро Кушніров, півзахисник Дмитро Єременко і нападник Дмитро Коркішко. Також на заміну в другому таймі виходили ще двоє представників «Динамо» – півзахисник Денис Гармаш і нападник Сергій Шевчук.

В іншому матчі групи, між Англією та Швейцарією, також була зафіксовано нічию – 1:1. Наступний матч збірна України проведе у п’ятницю, 24 липня, проти англійців.

Україна (U-19) – Словенія (U-19) – 0:0

Україна:
Левченко, Люлька (Бутко, 15), Парцванія, Кривцов, Кушніров, Єременко (Шевчук, 82), Віценець, Петров, Карноза (Гармаш, 46), Коркішко, Каверін.

Словенія: Радан, Йович, А.Вучкич, Мевля (Фінк, 78), Рапник, Омерович, Х.Вучкич, Мілець, Лазаревич (Спречо, 90+2), Црнчич, Димитров (Заднікар, 69).

Попередження: Каверін (10), Кривцов (26), Коркішко (43) – Йович (16), Црнчич (55), Х.Вучкич (62).

Вилучення: Йович (76, повторне попередження).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер