Збірна України U-19: друге місце в Порту

Збірна України U-19: друге місце в Порту

Юніорська збірна України (гравці 1989 р.н.) завершила виступ на міжнародному турнірі в «Порту-2008», який проходив у Португалії. Підопічні Олександра Лисенка за чотири дні провели три матчі з ровесниками з Румунії, Фінляндії і Португалії.

Кожен із поєдинків закінчувався з різним результатом. ІЗ румунами наші юні співвітчизники зіграли внічию 2:2, фінів обіграли з мінімальним рахунком 1:0, а господарям турніру також мінімально програли – 2:3. Таким чином, наша команда посіла друге місце, поступившись португальцям.

Відзначимо, що «Динамо» на цьому турнірі представляли семеро футболістів. Окрім воротаря Артема Кичака, який у двох матчах пропустив 5 м’ячів, і нападаючого Андрія Ярмоленка, на рахунку якого також 2 матчі, п’ятеро футболістів провели по три матчі на турнірі. Це захисники Тарас Пінчук, Олексій Довгий і Артем Бутенін, півзахисник Олекандр Назарчук і нападаючий Роман Зозуля. Останній, до того ж, став автором двох м’ячів в останньому матчі в ворота португальців. Щоправда, два голи динамівця не допомогли нашій команді здобути перемогу.

 

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

Португалія

3

3

0

0

11-3

9

2

Україна

3

1

1

1

5-5

4

3

Фінляндія

3

1

0

2

1-2

3

4

Румунія

3

0

1

2

3-10

1

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер