Збірна України (U-21): приціл на Францію взято

Збірна України (U-21): приціл на Францію взято

У рамках підготовки до двох завершальних матчів відбіркового турніру до Євро-2011 (проти Франції та Словенії) молодіжна збірна України провела товариський матч із однолітками з Чорногорії. Гра мала непоступливий характер і, в результаті, завершилася нульовою нічиєю.

У першому таймі гра проходила в невисокому темпі з невеликою кількістю небезпечних моментів. Можна згадати хіба що неточний удар Морозюка зі штрафного. Після перерви, завдяки активним діям динамівця Зозулі, господарі створили найнебезпечніший момент у матчі. Але Морозюк, отримавши пас від Зозулі, з кількох метрів не поцілив у ворота.

Відзначимо, що в матчі брали участь троє динамівців – нападник Роман Зозуля провів на полі всю гру, півзахисника Дениса Гармаша було замінено на 63-й хвилині, а Денис Бойко зайняв місце у воротах на останні 25 хвилин поєдинку. В запасі залишився Кирило Петров, який на правах оренди виступає в «Кривбасі». А ось Артем Кравець та Андрій Ярмоленко, викликані на гру з Чорногорією, не потрапили до заявки. Нагадаємо, Артем ледь встиг відновитися після важкої травми, а Андрій напередодні отруївся і був вимушений пропустити тренувальний процес.

Після матчу Роман Зозуля виглядав втомленим, але із задоволенням відповів на питання журналістів.

- Ми чекали, що гра з Чорногорією буде складною, адже у своїй групі вони йдуть на першому місці. Також знали, що вони будуть відбиватися, їхній стиль гри схожий на сербський.

- За допомогою цього спарингу більше готувалися до матчу із Францією?

- Так. Потрібно було зібратися, подивитися, хто в якому стані. Адже лише три дні тому був тур чемпіонату, усі в різних кондиціях. Одні грають у своєму клубі, інші ні.

- Через що наприкінці матчу розпочалася бійка?


- Пашаєва вдарили, тому довелося відповісти. Чорногорці такі осоружні, ось і поставили їх на місце. Це футбол, тут усе буває.

- Перевага у зрості в суперника відчувалася?

- Звичайно, проти нас вийшли велетні. Навіть не знаю, де беруть таких високих, напевно, із баскетболу привели (посміхається).

- Нічию сприйняли нормально?

- Звичайно. Рахунок сьогодні був не такий важливий, головне, повторюся, подивитися на стан гравців, щоб до гри із Францією всі були в оптимальних кондиціях.

- Франція програла Бельгії. Це добре чи погано для України?

- Я вважаю, що добре. Щоправда, деякі з цим не погоджуються. У французів тепер 11 очок, а в нас із бельгійцями по 14. За певних розкладів відразу у трьох команд може бути однакова кількість очок.

- Про матч із французами ще не думали?

- У нас усі думки про нього. Тепер ретельно будемо розбирати суперника, дивитися їхні сильні та слабкі якості. Будемо намагатися здобути перемогу.

Україна (U-21) − Чорногорія (U-21) − 0:0

Україна:
Каніболоцький (Бойко, 66), Селін (Курилов, 79), Путівцев, Кривцов, Пашаєв, Степаненко, Чеснаков, Гармаш (Бутко, 63), Морозюк (Федорчук, 78), Зозуля, Лисенко.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер