Збірна України (U-21): прогнозована перемога

З м'ячем Кирило Петров; ffu.org.ua

Молодіжна збірна України провела черговий матч у рамках відбіркової кампанії до чемпіонату Європи 2011 року. Підопічним Павла Яковенка протистояли словенські однолітки.

Звітний матч не обіцяв «жовто-синім» особливих проблем, оскільки збірна Словенія зірок з неба не хапає і випереджає у 8-й групі лише Мальту. Але поєдинок вийшов достатньо бойовим, результатом чого є шість попереджень і одне вилучення. Два «гірчичники» на рахунку представників «Динамо» в молодіжній збірній – півзахисника Кирила Петрова, який провів на полі трохи менше тайму, і нападника Романа Зозулі. Ще один динамівець, півзахисник Денис Гармаш, вийшов на поле лише на останніх хвилинах.

А забивали в цьому поєдинку зовсім не вони. Перший м'яч на свій рахунок записав капітан команди, динамівець Микола Морозюк (який у нинішньому сезоні, нагадаємо, виступає за столичну «Оболонь» на правах оренди), а подвоїти перевагу «жовто-синіх» вдалося півзахиснику московського «Спартака» Єгору Лугачову. Завдання втримати переможний рахунок українцям допомогло виконати вилучення Арміна Бачиновича в середині другого тайму, і до фінального свистка ніяких змін вже не відбулося.

Завдяки перемозі українці вийшли на перше місце в групі, яке ділять із збірними Франції та Бельгії. Саме ці збірні й розіграють єдину путівку на європейський форум. Наступний матч команда Павла Яковенка знову проведе на виїзді проти своїх прямих конкурентів – бельгійців (13 листопада).

Словенія (U-21) – Україна (U-21) – 0:2 (0:2).


Словенія: Облак, Струна (Скубич, 46), Видович, Балажич, Толімір (Герич, 60), Матавз, Михелич, Великоня, Шкаработ, Бачинович, Ілічич (Марчета, 78).

Україна:
Каніболоцький, Матвеєв, Петров (Чеснаков, 41), Кривцов, Курилов, Морозюк, Зозуля, Лугачов (Федорчук, 81), Фартушняк, Коноплянка (Гармаш, 88), Пашаєв.

Голи:
Морозюк (34), Лугачов (44).

Попереджені: Бачинович (42), Герич (73) – Петров (4), Зозуля (36), Фартушняк (45+3), Курилов (89).

Вилучений: Бачинович (68, повторне попередження).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер