Збірна України: за крок від чемпіонату світу!

Збірна України: за крок від чемпіонату світу!

У середу національна збірна України у другій групі відбіркового турніру Кубку світу-2006 провела, певно, один з найважливіших поєдинків. У Піреї, на переповненому "Георгіос Караіскакіс", команду Олега Блохіна екзаменували чемпіони Європи минулого року – греки, - які дуже хотіли реабілітуватися за невдалі результати в попередніх зустрічах.

Ігрову перевагу господарів українці компенсували грамотною грою в обороні та гострими контратаками. В одні з них, за вісім хвилин до фінального свистка, колишній динамівець Андрій Гусин вийшов сам на сам з воротарем Нікополідісом і, чітко розібравшись в ситуації, спрямував м"яч у ворота!

Перемога над збірною Греції ще більше зміцнила перевагу українців над конкурентами і тепер для потрапляння до фінальної частини чемпіонату світу підопічним Олега Блохіна достатньо виграти лише один з трьох матчів що залишились.

Всю гру за збірну України провели динамівці Олександр Шовковський, Сергій Федоров, Андрій Несмачний та Олег Гусєв. Звітний поєдинок став для Шовковського 60-м у складі головної команди країни, а "суха" серія голкіпера збільшилась до рекордних 547 хвилин!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер