Збірники «Динамо» їдуть на Меморіал Гранаткіна

Збірники «Динамо» їдуть на Меморіал Гранаткіна

Із 3-го по 9-те січня в Санкт-Петербурзі проходитиме XXIIІ Меморіал пам’яті Валентина Гранаткіна. У турнірі традиційно візьме участь і юніорська збірна України, цього разу складена з гравців 1993 року народження (старший тренер – Олег Кузнецов).

Серед викликаних гравців для підготовки до участі в Меморіалі найвагоміше представництво в «Динамо» – відразу для вісьмох хлопців знайшлося місце в розширеній заявці. Це воротарі Мирослав Бонь та Євген Волинець, захисники Бадрі Акубардія, Денис Балан, Антон Братков та Рудольф Сухомлинов, півзахисник Віталій Буяльський, а також нападник Ігор Мединський. Відзначимо, що загалом Олег Кузнецов викликав 23 футболісти, 18-ть із яких потраплять до остаточної заявки на турнір.

Учора збірна України (U-18) у рамках підготовки до Меморіалу Гранаткіна зіграла в контрольному матчі з другою командою «Динамо» внічию – 1:1 (голом відзначився Полулях). На турнірі в Санкт-Петербурзі наші хлопці будуть виступати в групі «В», де її суперниками виступлять однолітки з Китаю, Білорусі та Азербайджану.

Розклад матчів збірної України

3 січня. Азербайджан − Україна (12:00, час московський)
5 січня. Україна − Китай (12:00)
7 січня. Україна − Білорусь (16:00)

Вирішальні матчі, які визначать підсумкові місця команд-учасниць, відбудуться 9 січня.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер