Динамівські збірники коментують свої перемоги у відбірних матчах на ЧС-2014

Динамівські збірники коментують свої перемоги у відбірних матчах на ЧС-2014

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Дякуємо вболівальникам!»

Герой поєдинку у Подгориці так оцінив події на полі:

- Ми налаштовувалися на перемогу і чекали перемоги, але те, що буде такий результат - 4:0 - не очікував ніхто. Гра була рівна до першого м'яча, який ми забили. А потім вони розкрилися і у нас з'явилися зони. Це те, що нам було потрібно. Нічого особливого я в моменті, коли видалили Романа (Зозулю) не відчув. Вже в перерві тренер сказав, що нічого страшного не сталося, просто потрібно доопрацювати і за того хлопця. Потрібно було більше допомагати в центральній зоні, зміщуватися. Потрібно було просто більше бігати на футбольному полі, і це робили всі 10 хлопців.

У мене був момент у першому таймі, 100%-й, який потрібно було забивати, тоді була б зовсім інша гра. Тому я не можу сказати, що практично все виходило. Звичайно, коли в другому таймі вони розкрилися, то у нас виходило все, а от в першій половині так не було. Наші вболівальники молодці. Я не очікував, що буде така підтримка. Спасибі їм, що прийшли і підтримали нас. Ми грали за свою країну, за себе і за наших уболівальників, - цитує Андрія www.sport.ua.

- Ми виграли заслужено і тепер можемо з чистою совістю їхати відпочивати. Скоро старт підготовки до нового сезону, і вся робота почнеться знову. Але тепер ми просто зобов'язані здобути путівку до Бразилії! - наводить думку Ярмоленко www.uefa.com.

Денис ГАРМАШ: «Та який я герой?!»

Автор переможного голу у ворота Чорногорії Денис Гармаш дуже скромно оцінив свій власний успіх ...

- Та який я герой?! Взяли три очки, що ми повинні були зробити ще вдома. Так вийшло, що Зозуля трохи не стримав емоції, але ми вийшли, відпрацювали за нього і за команду, - сказав Гармаш каналу «Футбол».

Роман БЕЗУС: «Виграли завдяки характеру»

Роман Безус (на фото), який забив дуже красивий заключний гол у ворота Чорногорії, так оцінив поєдинок і свій забитий м'яч:

- При виході на поле у ​​мене була надія, що, можливо, ще вийде забити. В результаті у мене був момент і, слава Богу, що забив. Я цьому дуже радий! Що вийшов і поборовся. Що показав свої найкращі якості і допоміг команді. Розумів, що у мене небагато часу, але отримав свій момент ... А Анатолійович (Заваров) сказав, що я повинен забити. Завдяки характеру ми виграли цю гру. Дуже багато чого вирішив гол Гармаша. Партнери по «Динамо» у відпустці, а ми всі, «збірники», дуже старалися. Добре, що все так закінчилося, - повідомив Безус www.footboom.com.

МІГЕЛ: «Допоміг командний дух»

Динамівець Мігел, віддавши гольовий пас, вніс істотний внесок у перемогу своєї збірної над Росією, виділивши після матчу не себе, а інші чинники, що дозволили йому та партнерам завоювати дуже важливі три очки:

- Ми продемонстрували на полі відповідний командний дух і добилися своєї мети. А вона полягала в тому, щоб завоювати три очки. Що ж до того, як ми забили гол, то команда працювала над цим на тренуваннях. Хотілося б відзначити і підтримку наших уболівальників; португальці довели, що вони разом зі своєю командою, - наводить слова, сказані Мігелем португальським журналістам, www.championat.com.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер