Гравці збірних роз'їхалися, Шевченко залишився

Гравці збірних роз'їхалися, Шевченко залишився

Сьогодні вранці розташування «Динамо», яке проводить навчально-тренувальний збір у Марбельї, залишила велика група футболістів.

П'ятеро гравців у складі національної збірної України візьмуть участь у міжнародному турнірі, який пройде на Кіпрі. Це Олександр Шовковський, Тарас Михалик, Андрій Ярмоленко, Артем Мілевський та Артем Кравець. 8-го лютого «жовто-сині» зіграють із Румунією, а наступного дня – з кимось із пари Кіпр – Швеція.

Ще четверо футболістів зіграють за молодіжну збірну України. Воротар Денис Бойко, півзахисник Денис Гармаш і нападник Роман Зозуля зіграють на Мальті з однолітками зі Швейцарії, а воротар Максим Коваль – у Туреччині проти росіян. Також у складі своїх збірних проведуть матчі Огнєн Вукоєвич та Роман Єременко. «Картаті» у себе вдома приймуть чеську команду, а «суомі» вирушать у гості до Бельгії.

У розташуванні «Динамо» залишився Андрій Шевченко. У нападника проблеми із здоров'ям, внаслідок чого було ухвалено рішення не залучати його до найближчих матчів збірної. «Довелося залишитися в розташуванні клубу, оскільки після контрольного матчу із «Зестафоні» в коліні почала накопичуватися рідина. Зараз займаюся за індивідуальною програмою. Звичайно, за діями партнерів у завтрашньому спарингу також буду спостерігати з трибуни», – сказав Шевченко після ранкового тренування.

До речі, сталися зміни стосовно спаринг-партнеру на завтрашній матч. Замість запланованих «Полонії» чи «Локомотиву» із Пловдива, «Динамо» зіграє з новачком російської Прем'єр-ліги – краснодарською «Кубанню». Початок – о 15:00 за київським часом.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер