Гравці збірних втягуються в тренувальний ритм

Гравці збірних втягуються в тренувальний ритм

Учора впродовж дня, аж до вечора, до розташування «Динамо» з'приїжджали футболісти збірних. Довго не бачившись із партнерами по команді та тренерами, їм є про що поговорити. Шевченко щось активно обговорював із Валерієм Зуєвим, балканці Попов та Вукоєвич цікавилися тутешньою обстановкою у Нінковича і т.д.

Перед тренуванням із напутньою промовою виступив Юрій Сьомін. «Одна група поділилася враженнями про відпочинок, тепер прийшла черга другої. Але для того, щоб відпочивати, потрібно добре попрацювати. Чим ми й займемося», – сказав наставник «Динамо», звертаючись до футболістів, які тільки прибули.

Група гравців, які брали участь у вчорашньому матчі, обмежилася комплексом вправ з аеробіки та пробіжкою. Інші хлопці, у кількості восьми людей (Мілевський, Гусєв, Хачеріді, Шевченко, Попов, Вукоєвич, Єременко та Ель Каддурі), провели повноцінне заняття – починаючи з розминки з Вінченцо Пінколіні та завершуючи ігровими вправами в умовному квадраті.

Перший тренувальний день динамівським гравцям, які прибули після ігр за збірні, дався важко. Мало того, що після відпустки завжди важко втягуватися в тренувальний ритм, так ще і в останні дні в Австрії панує доволі спекотна погода. Футболістам не позаздриш – фізичні навантаження їм пропонуються серйозні, тому доводиться обливатися водою з голови до ніг.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер