Збірна України: подвійна перемога

Збірна України: подвійна перемога

Відбулись чергові матчі відбіркового турніру чемпіонату Європи-2006 (U-21) та Кубку світу-2006. Українські збірні зустрічались з опонентами з Казахстану.

Національна збірна під орудою легендарного динамівця Олега Блохіна одержала чергову перемогу. На полі НСК "Олімпійський" господарі домінували весь поєдинок і двічі засмутили голкіпера казахів (відзначився Андрій Шевченко, а другий м"яч гості провели у свої ворота).

Весь матч на полі провели три динамівця – Олександр Шовковський (черговий "сухий" поєдинок), Андрій Несмачний та Олег Гусєв. На 87-й хвилині на заміну вийшов Сергій Федоров.

Днем раніше українська "молодіжна", яку тренує уславлений в минулому футболіст "Динамо" Олексій Михайличенко, не менш переконливо (по грі, але не по рахунку) подолала своїх казахських однолітків – 2:1.

Перший гол у нашій команді на рахунку Олександра Алієва, який міг зробити дубль, але після перерви не реалізував вихід сам на сам з голкіпером.

Усі 90 хвилин за збірну України (U-21) відіграли динамівці Леонід Мусин, Анатолій Кіцута, Олександр Яценко, Артем Милевський, Олег Допілка, Олександр Алієв. На 64-й хвилині Олег Герасим"юк замінив Дмитра Воробея, а Олександр Ситник поступився місцем на полі партнеру на 88-й хвилині.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер