Ще одна «зустріч старих знайомих» у протистоянні «Динамо» та «Фіорентини»

Ще одна «зустріч старих знайомих» у протистоянні «Динамо» та «Фіорентини»

Ми вже повідомляли про можливе хорватське рандеву Домагой Віда – Мілан Бадель та очікуваної зустрічі колишніх партнерів по швейцарському «Базелю» Александара Драговича та Мохаммеда Салаха.

Сьогодні згадаємо про спільне парнерстве в італійському «Дженоа» нинішнього динамівця Мігеля та форварда Альберто Джилардіно, який зараз захищає кольори «фіалок».

Спочатку вони протистояли один одному. 22 вересня 2009 року «Дженоа» з Мігелем у складі вдома розійшлася миром із «Фіорентиною» Джилардіно – 1:1, причому португалець зробив свій внесок у порятунок господарів від поразки, віддавши гольовий пас. У другому колі того ж сезону Серії А, що відбувся 2 лютого 2011 року, обидва взяли участь у повторному матчі у Флоренції, що завершився перемогою «фіалок» – 1:0.

У наступному чемпіонаті Італії Джилардіно та Мігель знову зустрілися на полі в першому колі 30 жовтня 2011 року, спочатку як суперники (перемогла «Фіорентина» – 1:0), а потім у весняній частині сезону вже як партнери у «Дженоа». Обидва вийшли за генуезців 25 березня на поле (на фото) в поєдинку проти «фіолетових», який завершився бойовою нічиєю – 2:2.

16 квітня цього року Мігель та Альберто знову можуть зустрітися вже безпосередньо у боротьбі за вихід до півфіналу Ліги Європи, граючи відповідно за київське «Динамо» та «Фіорентину».

- Не приховую, мені буде приємно знову побачити Джилардіно. У «Фіорентини» сильна команда, укомплектована хорошими виконавцями. Але й київське «Динамо» перебуває, що називається, на рівні, й готове до продовження боротьби за єврокубок.

Олег Задерновський

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер