Щоденник іспанського збору. День 5: стретчинг, тактика, тенісбол

Щоденник іспанського збору. День 5: стретчинг, тактика, тенісбол

У першу чергу гравці виконали комплекс вправ зі стретчингу, спрямованих на відновлення та зміцнення м’язів, розстеливши фітнес-килимки по колу прямо на зеленому газоні поля, на якому тренуються наші голкіпери.

До слова, за прогнозами синоптиків до завершення збору в Марбельї динамівців супроводжуватиме виключно сонячна погода без опадів.

Далі ті гравці, хто отримав у грі з ЦСКА менше ігрового часу, провели інтенсивне тренування з ігровими тактичними вправами під керівництвом Олександра Хацкевича.

У цей час гравці, які вийшли у стартовому складі і, відповідно, провели у грі по 60 хвилин, відточували техніку утримання м'яча в повітрі під час гри у тенісбол.

Доволі напруженим видалося протистояння у цій вправі Кендзьори та Вербича з одного боку і Че Че та Франа Соля з іншого. У підсумку перемогу здобув іспано-бразильський дует.

Як завжди насиченим виявилося тренування для голкіперів. Заняття завершлося серією ударів по воротах від усіх гравців для кожного із них.

Завтра команда проведе два тренування у Футбольному центрі Марбельї, а у вівторок зіграє другий контрольний матч на цьому зборі, суперником у якому буде шведський “Естерсунд”.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер