У Києві – шотландці, в Генті – турок

У Києві – шотландці, в Генті – турок

Як ми вже повідомляли, головним арбітром на перший матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між «Динамо» і бельгійським «Гентом» призначено шотландця Вільяма Коллама (William Collum).

Помічниками арбітра в завтрашньому поєдинку стануть його співвітчизники – Мартин Крайанс і Стюарт Маколей. Функції резервного рефері виконає Стівен Фінні (Stephen Finnie), який також представляє країну кельтів.

* * *

Тим часом комітет арбітрів УЄФА визначився з арбітрами, які будуть працювати на матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА. У бельгійському Генті поєдинок місцевої команди проти «Динамо» обслужить турецький арбітр Кюнейт Чакир (Cüneyt Çakır).

Майбутній арбітр народився 23 листопада 1976 року в Стамбулі. До міжнародних матчів почав залучатися в 2007 році. Першим «випробуванням» на міжнародній арені став відбірковий матч до чемпіонату Європи, в якому Ізраїль обіграв Естонію з рахунком 4:0.

На рахунку турецького рефері вже більше 30-ти матчів як єврокубків, так і за участю збірних, у тому числі й один за участю «Динамо». У сезоні 2008/2009 команда Юрія Сьоміна стартувала у кваліфікації Ліги чемпіонів з ірландською «Дрогедою», і саме Чакир зафіксував домашню нічию (2:2), завдяки якій «Динамо» вийшло до наступного раунду.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер