Сьогодні «Динамо» - «Ваккер» (Інсбрук)

Сьогодні «Динамо» - «Ваккер» (Інсбрук)

У перший день червня футболісти «Динамо» матчем із командою «Ваккер» із міста Інсбрук відкриють цикл товариських зустрічей передсезонного етапу підготовки.
Коротко про суперника. Любителям футболу зі стажем опонент динамівців більше відомий як ФК «Тіроль» (Інсбрук). У 2002 році клуб збанкрутував і замість нього почав виступати «Ваккер Тіроль». На початку року команда була перейменована у «Ваккер» (Інсбрук).

Останні два роки сезону важко занести до активу: головний представник землі Тіроль займав дев'яте, передостаннє місце в турнірній таблиці вищого австрійського дивізіону, знаходячись за крок до вильоту. 11 червня стартує новий чемпіонат Австрії і плани «Ваккера» в ньому куди більш амбіційні. У складі команди можна виокремити хорватського воротаря Желіко Павловича, захисника та капітана Фердинанда Фельдхофера, а також нігерійського форварда Олююшола Анагуна.

За он-лайн трансляцією матчу «Динамо» - «Ваккер» (Інсбрук) слідкуйте на офіційному клубному сайті. Початок о 19.00 (за київським часом). По завершенні зустрічі дивіться відео голів, небезпечних моментів та після матчеві коментарі.

* * *
У день напередодні матчу з «Ваккер» динамівці провели два тренування. На вечірньому занятті тренери розділили гравців на дві групи і провели двадцятихвилинну двосторінку. Умовно назвемо команди «сині» та «жовті», за кольором форми. Враховуючи перебір гравців, – хай і невелику, ігрову практику Анатолій Дем'яненко хотів дати усім підопічним – кожну команду представляло по 12 гравців. Видно було, що грвцям важко грати на повну силу. Давить «крепатура» після неабияких навантажень у попередні дні. У результаті перемогли відомі Сергієм Ребровим «сині» 3:2. М'ячі забили Гіоане, Гусєв і Бушич, у переможених відзначились Діого Рінкон і Шацьких.

Повернувшись до готелю після тренування, тренери та гравці дружно відправились до СПА-центру. Тренажерний зал, басейн, сауна… Потім вечеря, після якої настав час роботи лікрів 4команди Віктора Берковського і Андрія Шморгуна, а також масажистів Павла Швидкого, Валерія Євлантьєва та Володимира Мотренка. На щастя, поки обходиться без серйозних травм. Виняток становить Артем Мілевський, про відновлювальні процедури якого ми вже повідомлю вали раніше.



www.fcdynamo.kiev.ua (Інсбрук - Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер