Сьогодні «Динамо» - «Зеніт»!

Сьогодні «Динамо» - «Зеніт»!

Сьогодні «Динамо» проведе першу контрольну зустріч на навчально-тренувальному зборі в іспанській Марбелії. Суперником киян виступить чемпіон Росії 2007 року – «Зеніт» із Санкт-Петербурга.

Учора обидві команди тренувались на суміжних полях. Так, півзахисник «Зеніту» Анатолій Тимощук по-дружньому викриками підколював партнерів по збірній України. Гравець національної збірної Росії Олександр Анюков тепло привітав Юрія Сьоміна. А штатний оператор «Зеніту» повним ходом знімав тренування «Динамо» - аби перед матчем проти киян був матеріал для головного тренера вітерців Діка Адвокаата.

Сьогодні у футболістів «Динамо» «ігровий» розклад: ті гравців, які не будуть задіяні в матчі з російським клубом, поведуть ранкове тренування, для решти ж буде проведено теоретичне заняття.

Як повідомлялось раніше, за індивідуальною програмою працює лише Карлос Корреа. Майкл суміщає ігрові вправи з додатковими біговими навантаженнями. Олег Допілка, незважаючи на розбитий на вчорашньому тренуванні ніс, також у строю і готовий зіграти в сьогоднішньому матчі.

Початок матчу з «Зенітом» - 16:00 за київським часом. Слідкуйте за он-лайн трансляцією на нашому сайті. 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер