Сьогодні Мілевського випишуть із лікарні

Сьогодні Мілевського випишуть із лікарні

Стан здоров’я Артема Мілевського став головною темою розмов для вболівальників «Динамо». Операція на руці в нападника пройшла успішно, але, враховуючи її складність (в Артема осколковий перелом зі зміщенням середньої третини променевої кістки лівої руки) за попередніми даними на відновлення піде близько місяця. Зараз Артем почуває себе нормально, незабаром зможе розпочати виконувати вправи, в яких не задіяна хвора рука. Сам футболіст вже не дочекається, коли його випишуть із лікарні:

- Найнеприємніше вже позаду, – розповів телефоном Артем. – Сьогодні ввечері мають виписати додому. Операція пройшла успішно, почуваю себе нормально. Зараз лікарі ставлять крапельниці, щоб зняти відтік. Я швидко відійшов від наркозу й майже відразу після операції міг пересуватися. На руці немає ані гіпсу, ані пов’язки, просто ходжу з великою наклейкою. Рука працює як необхідно, можу нею ворушити. Найближчим часом буду жити з пластиною, яку мені «імплантували» до руки. Якщо все мине нормально, її можна зняти за рік, коли все зростеться. Але вона не має мені заважати. Про терміни відновлення поки говорити зарано. Вони залежать від того, буде рука боліти, чи ні. Зараз я дуже хочу якомога скоріше розпочати якусь діяльність.

Поки в лікарні, мене підтримують друзі, близькі. Приходили відвідати генеральний директор Резо Чохонелідзе, наш тренер Сергій Ребров, із команди – Алієв, Нінкович, Попов... Усім велике спасибі за увагу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер