Сьогодні о 19:00 граємо з «Хазаром». Слідкуйте за онлайн матчу

Сьогодні о 19:00 граємо з «Хазаром». Слідкуйте за онлайн матчу

Матч, на відміну від першої гри проти СК «Кематен» з четвертої австрійської ліги, який завершився тотальним розгромом господарів 13:0, цього разу не обіцяє «біло-синім» легкої прогулянки. Азербайджанці носять титул віце-чемпіона своєї країни та мають доволі міцний інтернаціональний склад. Однак про все по черзі.

Кавказький «Челсі»

За неповні вісім років із моменту свого заснування футбольний клуб із Ленкорані здобув не лише визнання, але й виграв низку вагомих трофеїв. Так, у 2007 році «Хазар» у гострій боротьбі з «Нефтчі» (Баку) став володарем золотих нагород національної першості, які підкріпив потім трьома кубками Азербайджану, здобутими у 2007, 2008 та 2011 роках. Почули про «біло-зелених» і за межами їхньої батьківщини, коли у 2008 році в Москві вони виграли кубок СНД завдяки перемозі у фіналі над ташкентським «Пахтакором». Усі ці успіхи нерозривно пов’язують із одним із найбагатших підприємців країни Мубаризом Мансимовим, який, подібно до Романа Абрамовича в лондонському «Челсі» , не шкодує коштів для підсилення складу та створення потужної клубної інфраструктури.

Друге місце не успіх

Клуб ставить перед собою амбітне завдання стати лідером азербайджанського футболу. Друге місце не вважають за досягнення в Ленкорані. Так саме за те, що клуб не спромігся вибороти звання чемпіонів у 2011 році, було звільнено румунського фахівця Мирчу Реднича.

Зараз головний тренер команди – відомий азербайджанський фахівець Юніс Гусейнов, який до свого призначення на цю посаду не без успіху довго працював у ФК «Карван». Завдання перед ним у новому сезоні стоїть те ж саме – перше місце в національному чемпіонаті.

Хто ж визначає гру нинішнього суперника «Динамо»?

В обороні виокремлюється албанський збірник Елвин Бечирі, знайомий українським уболівальникам за виступами за донецький «Металург» та київський «Арсенал», та бразилець Едер Бонфим, який має досвід виступів за португальські клуби «Бенфіка» та «Брага», а також румунський «Стяуа».

У півзахисті ключові ролі грають румуни Каталін Доман, якого придбали в «Арджеша», та Адріан Піт, який був на контракті в італійській «Ромі». Окрім них, провідним гравцем також є бразилець Рикардо Гомеш, якого придбали в 2011 році у бухарестського «Стяуа».

У нападі ставку роблять на серба Бранимира Субашича, який раніше грав у «Црвені Звєзді», одеському «Чорноморці» та цілій низці інших клубів, а також гравця збірної Коста-Рики Рендела Бренеша.

Матч «Динамо» та «Хазара» відбудеться на полі австрійського містечка Штанс. Початок гри о 19:00. Запрошуємо всіх вболівальників «біло-синіх» на наш текстовий онлайн репортаж у цей же час.

www.fcdynamo.kiev.ua  

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер