Сьогодні з'ясується, наскільки довго Браун Ідейє затримається в ПАР

Сьогодні з'ясується, наскільки довго Браун Ідейє затримається в ПАР

У турнірі за «суперорлів» бере участь і київський динамівець Браун Ідейє, який розповів нігерійському порталу mtnfootball про те, як він налаштовується на один із вирішальних поєдинків у цьому розіграші КАН.

- Кот Д’Івуар багатьма визнається командою, яка може припинити участь Нігерії в КАН...


- Матч буде ризиковий та буде складним для нас. Івуарійці вважаються фаворитами, але в нас є характер для того, щоб не програти цей матч.

- Стартовий поєдинок проти Буркіна Фасо ви провели в основі, склавши пару з Еммануелем Еменіке. Після цього вас перевели в запас...

- У мене з цього приводу немає якихось поганих відчуттів. Команда складається з 23-х гравців, й усі ми хочемо бути серед перших 11-ти. Футбол – командна гра й ми маємо поважати рішення тренера. Немає, напевно, гравців, які добровільно захотіли би спостерігати за грою з лави для запасних. Але в мене немає претензій, оскільки ми працюємо, як одна сім'я.

- «Суперорлам» давали невеликі шанси на цьому турнірі, особливо після важкого старту...

- Кот Д’Івуар є зараз найсильнішою командою на африканському континенті, але в мене є велика впевненість, що ми зможемо їх обіграти та вийти до півфіналу. Я маю на увазі не індивідуально сильних гравців, а командний дух. Замбія же змогла перемогти Кот Д’Івуар минулого року, коли ніхто не ставив на їхню перемогу в КАН-2012. Якщо це змогла зробити Замбія, то чому зараз не можемо ми? У нас є, так само як і в івуарійців, сильні гравці, які відіграють провідні ролі у великих європейських клубах. Ми готові здивувати всіх.

- У сьогоднішній грі на поле можуть вийти, включаючи вас, такі африканські провідні форварди, як Дрогба, Еменіке, Жервіньйо, Віктор Мозес, Аруна Коне. Чи можна очікувати на великий «урожай» голів?

- Особисто я не думаю, що буде велика кількість забитих м'ячів, оскільки в нас велика кількість кваліфікованих півзахисників оборонного плану та власне захисників. Сама гра може стати головною зустріччю всього турніру 2013 року.

- Але «слони» – одні з королів джунглів...

- А «cуперорли» готові пополювати на «слонів».

- Чи чекати від вас появи у стартовому складі та можливо навіть забитого гола?

- Я не можу це виразно сказати, але, якщо в мене буде шанс, я готовий зіграти найкращим чином. Ми віддамо всі наші сили для того, щоб у наших уболівальників була можливість підтримувати нас і надалі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер