Секу САНОГО: «Гравці «Динамо» неймовірно сильні фізично й технічно»

Секу САНОГО: «Гравці «Динамо» неймовірно сильні фізично й технічно»

Швейцарська преса характеризує його як гравця, сильного в єдиноборствах, у тому числі й верхових. Разом із капітаном Деннисом Хедігером Саного відповідає за баланс між лініями в команді.

На додаток до своїх основних руйнівних та оборонних завдань, півзахисник-шульга «Туна» визначає курс атак своєї команди, часто несподівано змінюючи їхній ритм. Окрім того, він небезпечний під час їхнього завершення.

Цю властивість Саного вже проявив у цьому сезоні Ліги Європи, забивши два голи в кваліфікації.

Навряд чи від івуарійця очікували, що він буде ключовим гравцем у команді, після свого повернення з півторарічної оренди в «Лозанні». Тим не менш, зараз Саного заявляє, що «Тун» є лише проміжним етапом у його кар'єрі, й ставить перед собою найвищі цілі:

«Я збираюся провести відмінний сезон у «Туні». Але не має наміру затримуватися тут надовго. На даний момент почуваюся комфортно в «Туні», проте моя мета – найближчим часом грати в одному з топ-чемпіонатів. Сподіваюся, мені це до снаги.

Моя мрія – стати одним із найкращих африканських футболістів, і в кінцевому підсумку отримати титул африканського футболіста року – Золотий м'яч. Крім того, я хотів би одного разу вийти на поле під музику фіналу Ліги чемпіонів. Також охоче захищав би кольори своєї національної збірної».

Говорячи про протистояння з київським «Динамо», Саного визнає, що результат першого поєдинку в Києві адекватно відображає баланс сил, відзначаючи сильні якості «біло-синіх»:

- Київське «Динамо» беззаперечно краще команд, проти яких ми грали раніше. Фізично й технічно вони неймовірно сильні.

Команди, які володіють м'ячем у відсотковому співвідношенні так багато, як кияни, не люблять за ним бігати, вступати у відбір. Тому нам потрібно якомога більше контролювати м'яча самим.

На нашому штучному газоні м'яч котиться набагато швидше, ніж на натуральній траві, й це є перевагою для наших гравців, які поступаються киянам у зрості».

www.fcdynamo.kiev.ua за матеріалами www.bernerzeitung.ch

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер