Сім динамівців потрапили до символічних збірних 20-го туру Ліги Парі-Матч!

Сім динамівців потрапили до символічних збірних 20-го туру Ліги Парі-Матч!

За підсумками туру авторитетні вітчизняні футбольні ЗМІ сформували символічні збірні туру, в яких знайшлося місце й динамівцям Києва.

Сайт Football.ua включив до своєї збірної туру трьох динамівців – Мігеля Велозу, Сергія Сидорчука, а також практично постійного учасника подібних збірних Андрія Ярмоленка:

«Велозу — Сидорчук (обидва — Динамо)

У 2016-му центр поля Динамо викликав великі питання. Впевнена гра в матчі проти Олександрії — напевно, не показник, але, тим не менш, констатуємо: і Сидорчук, і Велозу відіграли дуже якісно в усіх фазах гри.

Андрій Ярмоленко (Динамо)

Залучати абсолютно найкращого гравця чемпіонату України до символічної збірної туру — банальність та нудота, але проти Олександрії Ярмоленко реально зробив результат, знищивши лівий фланг захисту суперника».

UA-football.com при формуванні своєї збірної обрав Євгена Хачеріді та Олега Гусєва:

«Євген Хачеріді («Динамо» Київ). 2-й виклик

«Олександрія» вже довела, що з нею мають рахуватися навіть визнані лідери УПЛ, і в 20-му турі на «Динамо» чекав непростий матч на полі суперника. Городяни в атаці були налаштовані дуже рішуче, й киянам доводилося захищатися на повну силу, а найкращим у цих діях, без сумнівів, став Хачеріді. Євген самовіддано вступав у боротьбу з Паламарем, Кулішем та Запорожаном, кілька разів ціною пошкодження блокував удари суперників, а також виграв усю боротьбу на «другому поверсі». У другому таймі кілька разів підключався до атак і ледь не отримав серйозну травму, під час розіграшу кутового Хачеріді вступив у боротьбу з Новаком та вкрай невдало впав. Добре, що в цьому моменті все обійшлося.

Олег Гусєв («Динамо» Київ). 2-й виклик

Ветеран «Динамо» та українського футболу взагалі сповна користується довірою збоку тренерів і останнім часом повністю виправдовує її. Гусєв у протистоянні з «Олександрією» провів черговий блискучий матч, забивши важливий гол та буквально розтерзавши лівий фланг суперника. До того ж, Олег продовжує вдало взаємодіяти з партнерами, добре знаючи манеру гри кожного з тих, хто прийшов до клубу після нього. Майже 90% передач Гусєва у грі 20-го туру виявилися точними, характерно, що більшість із них були загострюючими. Одноклубники також відчувають гру Олега й із задоволенням забезпечують його небезпечними передачами, багато в чому це й стало запорукою успіху «біло-синіх» у матчі з олександрійцями».

Matchday.ua включив Домагоя Віду та Андрія Ярмоленка:

«Домагой Віда («Динамо»). Вже звично якісно замінив відсутнього гравця за позицією – у даному випадку Драговича на позиції центрального захисника. Настільки ж звично якісно зіграв на другому поверсі, як у своєму, так і в чужому штрафному майданчику, а переможний гол, забитий ударом головою в дальній кут воріт олександрійського голкіпера Новака, зняв усі питання щодо виклику до збірної туру».

Footboom.com до цих двох додав ще й Данило Сильву:

«Данило Сильва («Динамо»). Саме з динамівським бразильцем оптимальніше за все взаємодіє лідер чинного чемпіона – Андрій Ярмоленко. У цьому матчі правий захисник киян звично вривався у звільнену Ярмоленком зону, загострюючи ситуацію, а коли Андрій виконував соло – страхував фланг та працював на підборі. Загалом – органічно доповнив правофлангову ударну зв'язку гостей. В обороні не дозволив розвернутися Полярусу, й лише одного разу зіграв незрозуміло, коли в дебюті зустрічі дозволив Артему практично без перешкод пробити метрів із 25-ти вище воріт Шовковського».

Таким чином, до збірних туру за версією лише чотирьох видань потрапили сім динамівців – більше, ніж половина складу.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер