Сім днів між Львовом та Добромилем

Сім днів між Львовом та Добромилем

Дві поспіль суботи, 16-го і 23-го травня, волею календаря «Динамо» грає на виїзді з львівськими командами - «Карпати» та ФК «Львів».

Перемога над «Карпатами» стала для «Динамо» 8-ю в нинішньому чемпіонаті, здобутою з перевагою в три і більше м'ячів. Це найкращий показник серед 16-ти учасників. Цікаво, що динамівці вперше за часів проведення чемпіонатів України у Львові перемогли «Карпати» з великим рахунком. У турнірній таблиці нинішнього сезону в активі команди Сьоміна, окрім найбільшої кількості набраних очок, що принесли клубу 13-й титул чемпіона, є й інші рекордні показники. А саме, найбільша кількість перемог і забитих м'ячів. До цього варто додати, що «Динамо» - найбільш безкомпромісна команда в Україні. У 28-ми поєдинках лише одного разу кияни зіграли внічию. Сталося це в серпні минулого року, 24 тури тому, в матчі з «Ворсклою».

Після поєдинку з «Карпатами» Юрій Сьомін надав гравцям два вихідних дня. На базі в Конча-Заспі на чергове тренування динамівці зберуться у вівторок. Відзначимо, що через перебір попереджень у Добромилі проти ФК «Львів» не зіграє Артем Мілевський. Це останній поєдинок, який нападник «Динамо» пропускає через дискваліфікацію.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер