Семеро динамівців отримали виклик до молодіжної збірної України

Семеро динамівців отримали виклик до молодіжної збірної України

Головний тренер збірної України U21 Руслан Ротань оголосив список футболістів, які готуватимуться у складі «синьо-жовтих» до відбірних матчів Євро-2023 (U21) проти Франції та Фарерських островів.

Серед 24-х викликаних гравців у молодіжній збірній розраховують і на сімох динамівців: воротаря Руслана Нещерета, захисників Костянтина Вівчаренка й Антона Боля, півзахисників Володимира Бражка, Миколу Михайленка та Вікентія Волошина (останні двоє виступають в оренді за «Чорноморець» і «Десну» відповідно), а також нападника Владислава Супрягу.

До резервного списку ввійшли ще троє динамівців, орендованих «Чорноморцем» - мова про Дениса Кузика, Богдана Білошевського та Владислава Ваната.

Молодіжна збірна України збереться у Києві 4 жовтня. Найближчий поєдинок відбору на Євро-2023 «синьо-жовті» проведуть 8 жовтня у Бресті проти Франції, а 12 жовтня приймуть у Запоріжжі Фарерські острови. Після двох стартових турів наша збірна посідає перше місце в групі Н, здобувши дві перемоги – над Сербією (1:0) та Вірменією (2:1).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер