Семеро динамівців зіграли за українську «молодіжку» у відборі Євро-2025 проти Англії

Семеро динамівців зіграли за українську «молодіжку» у відборі Євро-2025 проти Англії

У п’ятницю, 11 жовтня, відбувся черговий матч відбору на Євро-2025 (U21) у групі F. Збірна України завітала до Борнмуту, де зіграла з англійською «молодіжкою».

«Жовто-сині» прогнозовано віддали ініціативу супернику, за весь перший тайм не завдавши жодного удару в бік воріт англійців та не виконавши жодного кутового біля володінь опонента. Після перерви гра вирівнялася, і на 71-й хвилині підопічні Унаї Мельгоси відкрили рахунок – Олег Очеретько виконав подачу з кутового, а динамівець Тарас Михавко виграв «другий поверх» та головою пробив точно по воротах, забивши свій дебютний м’яч у складі молодіжної збірної.

Мінімальна перевага наших хлопців трималася до останніх хвилин, але на 88-й та 90+2-й хавбек «Манчестер Сіті» Джеймс Макейті оформив дубль позбавив нашу збірну очок.

Зазначимо, що в матчі взяли участь і представники «Динамо». Воротар Руслан Нещерет, захисники Костячнтин Вівчаренко та Тарас Михавко, а також хавбек Назар Волошин вийшли на поле у стартовому складі «жовто-синіх», півзахисник Максим Брагару з’явився на полі відразу після перерви, також по ходу другого тайму на поле вийшли півзахисник Олександр Яцик та нападник Ігор Горбач, які нинішній сезон проводять на правах оренди у луганській «Зорі».

Відбір на Євро-2025 (U21), група F, 9-й тур

Англія U21 – Україна U21 – 2:1

Україна U21: Нещерет, Крупський (Брагару, 46), Мельниченко, Михавко, Вівчаренко, Федор (Яцик, 72), Ярмолюк, Очеретько, Волошин (Квасниця, 84), Хлань (Смоляков, 56), Краснопір (Горбач, 56).

Голи: Макейті (88, 90+2) – Михавко (71).

Нагадаємо, що українська «молодіжка» достроково гарантувала собі вихід до фінальної частини Євро-2025 (U21). Але для того, аби гарантувати собі перше місце в групі незалежно від результату паралельного матчу, в якому Англія прийматиме аутсайдера Азербайджан, в останньому турі збірній України необхідно перемагати Сербію (15 жовтня у Старій Пазові).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер