Семеро динамівців зіграли за збірну України U19 проти Нідерландів U18

Семеро динамівців зіграли за збірну України U19 проти Нідерландів U18

У п'ятницю, 11 жовтня, юнацька збірна України U19 (футболісти не старші 2006 року народження) провела матч 1/2 фіналу на міжнародному турнірі за участі чотирьох команд в іспанській Марбельї, який є для нашої збірної підготовкою до кваліфікаційних матчів Євро-2025. 

Суперником жовто-синіх стала команда Нідерландів, представлена віковою категорією U18, як і решта три команди. Підопічні Дмитра Михайленка поступилися з рахунком 0:1.

У першому таймі могли відзначитися динамівці Пономаренко та Дикий, а Шевченко взагалі мав стовідсотковий момент, коли після передачі ще одного представника нашої команди Коробова вийшов віч-на-віч з воротарем, але пробив повз стійку. А коли активними діями відзначалися суперники, надійно діяв воротар Суркіс.

По перерві шанси відзначитися мали обидві команди, а долю зустрічі вирішив єдиний забитий м’яч, який на 78-й хвилині провели нідерландці. Ван ден Берг ефектно пробив із 15 метрів у дальній кут.

У цьому поєдинку взяли участь усі семеро викликаних на турнір футболістів «Динамо». Воротар Вячеслав Суркіс та захисник Владислав Захарченко зіграли увесь матч, захисники Денис Дикий та Максим Коробов вийшли на поле у стартовому складі та були замінені на 73-й хвилині, півзахисник Данило Іщенко зіграв з початку поєдинку 63 хвилини, а нападник Матвій Пономаренко та півзахисник Кирило Осипенко з’явилися на полі з перших хвилин та були замінені у перерві.

Відзначимо, що у першому півфіналі Швеція перемогла Англію – 2:0. На 14 жовтня запланований матч за третє місце й фінал. О 14:30 Україна зіграє в матчі за третє місце з Англією, а на дві години раніше за головний приз посперечаються Швеція та Нідерланди.

Турнір юнацьких збірних у Марбельї

Україна (U19) – Нідерланди (U18) – 0:1 (0:0)

Україна (U19): Суркіс, Дикий (Копил, 73), Гавриленко (Шершень, 46), Захарченко, Коробов (Калінець, 73), Іщенко (Будко, 63), Гусол, Цуканов (Синчук, 81), Осипенко (Лень, 46), Шевченко (Караман, 46), Пономаренко (Ломага, 46).

Гол: ван ден Берг (78). 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер