Сімейне життя: в «Динамо» двома холостяками стало менше

Сімейне життя: в «Динамо» двома холостяками стало менше

Відразу двоє футболістів «Динамо» зв’язали себе узами шлюбу. Обраницею нападника Романа Зозулі стала Марина, з якою він разом вчився у школі. Великого свята пара поки вирішила не влаштовувати, а просто розписалася в РАГСі, відклавши урочистість до відпустки.

- Ми познайомилися в 6-му класі, - згадує першу зустріч Марина. – Я вчилася у школі, яка знаходиться на Нивках, недалеко від ДЮФШ «Динамо», а Рома тільки перейшов до динамівського класу, де вчилися всі футболісти. Він відразу привернув мою увагу активністю, був просто «божевільним» – бігав, стрибав, як, напевно, і всі спортсмени. Мені спочатку це не сподобалося. Він же мене помітив лише в 9-му класі. Як сам потім розповідав, я йому дуже сподобалася, він почав дізнаватися у друзів, хто я така, звідки. А незабаром знайома дівчинка попросила, щоб я з ним зустрілася і погуляла. Зізнатися, не дуже охоче погодилася, оскільки побоювалася його енергійності. Ось так усе і почалося.

Відмітимо, що незабаром подружжя чекає на поповнення в родині. Повну версію знайомства Марини і Романа, цікаві історії з їхнього поки що нетривалого спільного життя, а також ексклюзивні фотографії молодят, читайте і дивіться в останньому номері клубного журналу «Динамо Київ».

* * *

Після домашнього матчу з «Аяксом» розписався ще один динамівець – захисник Тарас Михалик. З Валерією Тарас познайомився під час навчання в Луцьку, коли майбутньому захиснику «Динамо» було 15 років. З часом обраниця Тараса переїхала до Києва, де пара й узаконила свої стосунки.

Бажаємо родинам Зозулей та Михаликів щастя, любові, благополуччя, радісних та незабутніх моментів спільного життя!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер