Сімейне свято від Фан-клубу «Динамо» та ТРК «Метрополіс»

Сімейне свято від Фан-клубу «Динамо» та ТРК «Метрополіс»

За звання найдружнішої та найспортивнішої родини змагалися найбільш активні родини Києва. Конкурсна програма не залишила байдужими ні учасників, ні глядачів даного заходу.

Фан-клуб київського «Динамо» та ТРЦ «Метрополіс» активно залучали до участі у заході й присутніх глядачів. Всі, хто приймав активну учать у шоу, отримували пам`ятні сувеніри від організаторів. Активно розважали глядачів зіркові гості шоу – команда футбольних фрістайлерів «UkrFreestyle».

Також під час проведення заходу були підведені підсумки Конкурсу дитячих фотографій «Футбольний малий» та Конкурсу малюнків. Так, у Конкурсі фотографій переміг маленький фан київського «Динамо» із Донецька Женя Васильєв, який отримав від Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) набір сувенірної продукції. А у Конкурсі малюнків перемогла 11-річна Юлія Бєліцька, яка тримала від Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) м’яч з автографами команди київського «Динамо».

Усі учасники заходу та присутні глядачі отримали море позитивних емоцій та заряд гарного настрою.

Також Фан-клуб запросив усіх бажаючих на товариську зустріч між ветеранами київського «Динамо» та московського «Спартака», яка пройде 26-го травня на стадіоні «Динамо» ім. В.В.Лобановського у рамках відзначення 85-річчя Футбольного клубу «Динамо» (Київ).

Фан-клуб київського «Динамо» та ТРЦ «Метрополіс» продовжують співпрацю і готують ще ряд спільних заходів для популяризації здорового способу життя.

Вболіваймо за «Динамо» всією родиною!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер