На Сербію та Хорватію чекають важливі матчі

На Сербію та Хорватію чекають важливі матчі

Троє гравців «Динамо» зіграли у п’ятницю за свої національні збірні в кваліфікації Євро-2012.

Вірменія – Македонія – 4:1

Збірна Македонії давно втратила шанс кваліфікуватися на Євро-2012. В Єревані збірна Вірменії не залишила від команди Горана Попова каменю на камені, розгромивши їх із рахунком 4:1. Сам динамівець провів на полі весь матч, «відзначившись» у середині першого тайму жовтою карткою.

Сербія – Італія – 1:1

Відмінна гра збірної Естонії стала одним із головних сюрпризів звітної кваліфікації. Команда з Прибалтики, яка не хапала досі зірок, нині з 16 очками займає другу позицію, на одне очко випереджаючи Сербію. У п’ятницю команда Владимира Петровича зіграла внічию з Італією – 1:1. Динамівець Мілош Нінкович вийшов у стартовому складі та провів на полі весь матч. Щоб посісти друге місце у групі та потрапити до плей-офф, у вівторок Сербії необхідно перемагати на виїзді Словенію. Завдання не з простих. Побажаємо команді Мілоша Нінковича успішно з нею впоратися.

Греція – Хорватія – 2:0

У ключовому матчі групи F невдало зіграла збірна Хорватії. Перемога в Піреях гарантувала їй місце у фіналі Євро-2012, але в результаті поразка та примарні шанси на перше місце. У вівторок хорватам необхідно перемагати Латвію та сподіватися на поразку Греції у Грузії. Огнєн Вукоєвич провів на полі весь матч.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер