Серйозні наміри «Літекса»

Серйозні наміри «Літекса»

Стала відома програма перебування «Літекса» в Києві. За загальноприйнятою практикою, болгарська команда приїде до нашого міста за день до гри, опівдні. Розміститься офіційна делегація «Літекса» в готелі «Інтерконтиненталь», а супроводжуючі її журналісти в «Дніпрі».

О 20:00 середи на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського «Літекс» проведе передматчеве тренування, перед яким Любослав Пенєв з одним із гравців у рамках прес-конференції зустрінуться з журналістами. Жодних оригінальних вимог болгари до приймаючої сторони не виставляли. Під час тренування на полі має бути 20 м’ячів, переносні ворота, в роздягальні 2 масажних столи, рушники, чай, кава, вода, фрукти. Завершальним пунктом програми середи стане вечеря в одному з ресторанів Києва за участю офіційних осіб обох клубів та делегованих на гру представників УЄФА.

У четвер, за дві години до початку матчу, о 18:00, команда «Літекс» виїде з готелю на стадіон. Для гостей із Болгарії до вищезазначеного набору інвентаря й харчування мають бути додані 30 шоколадних батончиків. Мабуть, вони мають надати футболістам сили перед виходом на поле. О 20:00 розпочнеться сам матч, після завершення якого гості з Болгарії чартерним рейсом повернуться на батьківщину.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер