Сергій ФЕДЕРОВ: «У матчах, що залишилися, необхідно бути дуже сконцентрованими»

Сергій ФЕДЕРОВ: «У матчах, що залишилися, необхідно бути дуже сконцентрованими»

- Очікую перемоги! Тому що якщо говорити про гру, то у багатьох футболістів «Динамо» вже помітний так званий «валізний» настрій. Рік закінчується. Для багатьох хлопців він був дуже важким. Їм уже скоріше хочеться піти у відпустку, щоб потім зі свіжими силами заграти після нового року. А від майбутнього матчу хочеться дочекатися позитивного результату.

- Чи означає це, що подібний настрій може зіграти з «Динамо» злий жарт в Ужгороді?

- Звичайно, багато в чому це теж розслабляє, але я гадаю, що все складеться добре.

- Напевно і «Говерла», яка в нинішньому сезоні виступає не дуже добре, захоче підняти собі настрій перед відпусткою перемогою над «Динамо»?

- Як вони будуть налаштовуватися на іменитого суперника зрозуміло всім. Аутсайдерам завжди хочеться зіграти добре з лідерами. Але все ж рівень гри футболістів нашого клубу вище, тому хлопці повинні виграти.

- З поверненням Олега Володимировича гра команди якось змінилася?

- Не можна сказати, що десь щось сильно змінилося, так як вимоги до гравців були тими ж, коли Олег Володимирович тільки прийшов. Не думаю, що під час його відсутності помічники порушували ті принципи роботи.

- Чи можна говорити про те, що після матчу з «Говерлою» тренерський штаб «біло-синіх» зітхне з полегшенням, адже поєдинок у Лізі чемпіонів, що залишився, вже нічого не вирішить, а настільки довгоочікувана зимова паузу вже настала?

- Зрозуміло, що хлопцям уже хочеться у відпустку, але необхідно закінчити рік на мажорній ноті. Завжди приємно відправитися відпочивати з гарним настроєм. Я вважаю, що в матчах, що залишилися, необхідно бути дуже сконцентрованими. Але не варто забувати і про те, що в останніх іграх, особливо проти аутсайдерів, підвищується ризик отримати травму, так як футболісти розслабляються, втрачають цю концентрацію. Хочу побажати хлопцям, щоб останні два матчі вони провели на високому рівні, продемонстрували відмінний футбол і з позитивним настроєм вирушили у відпустку.

- Як вважаєте, чи будуть у «Динамо» анонсовані зимові зміни?

- Сподіваюся, що буде перебудова. Причому, насамперед, у психологічному плані. Футболісти повинні розуміти, що це за клуб, які у нього завдання, амбіції. Якщо їм це не зрозуміло, то це не гравці для київського «Динамо».

- Ваш прогноз на поєдинок?

- Вважаю, що «Динамо» здобуде перемогу з рахунком 3:0.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер