Федоров грає за “Динамо-2”

Федоров грає за “Динамо-2”

У 23-му турі першості команд першої ліги “Динамо-2” у Алчевську поступилося місцевій “Сталі” 2:1, зазнавши, таким чином, першої поразки у весняній частині сезону. Єдиний голу у киян на рахунку сербського легіонера Періци Огненовича.

Господарі відкрили рахунок за хвилину до перерви: подачу зі штрафного ударом головою замкнув Сернецький. На початку другого тайму Огненович після пасу Кіцути зрівняв рахунок, але втримати і, тим більше, розвити перевагу підопічні Володимира Онищенко так і не зуміли. За вісім хвилин до закінчення поєдинку Сергій Рожок не реалізував пенальті, призначений за гру рукою опонентом, а за три хвилини киян було покарано за необачність Половковим. Відмітимо, що вчергове молоді динамівці закінчували поєдинок вдесятьох – цього разу за грубу гру на 64-й хвилині було вилучено Прошина.

Варто відмітити повернення після багатомісячного відновлення Сергія Федорова. Досвідчений ветеран зіграв на звичній позиції переднього оборонця, не раз рятував команду, але до свого звично високого рівня Сергію ще далеко. Не виключено, що і наступну зустріч з охтирським “Нафтовиком” Федоров проведе у складі другої команди.

Поразка опустила “Динамо-2” на четверту сходинку турнірної таблиці. Кияни відстають на два очка від посідаючого третю сходинку івано-франківського “Спартака”, але мають матч у запасі (”Борекс-Борисфен”).

«Сталь» - «Динамо-2» - 2:1 (1:0).

«Динамо-2»: Худжамов, Прошин, С.Федоров, Романчук, Допілка, Амісулашвілі, Кіцута, Рожок (Ситник, 86), Алессандро, Чеснаускіс, Огненович.

Голи: Сернецький (44), Половков (85) – Огненович (54).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер