Сергій ФЕДОРОВ: «Претензій по самовіддачі ні до кого немає»

Сергій ФЕДОРОВ: «Претензій по самовіддачі ні до кого немає»

- Ми цю гру розглядаємо як тренувальну. Хлопці отримують навантаження, а ми дивимося, в якому вони зараз перебувають стані. Паралельно награються командні поєднання. Розуміємо, як важко грати після таких тренувань, і робимо на це послаблення. Результат за будь-яку ціну нам не важливий, нам потрібно якісно виконати всю роботу, яку запланували не перший двотижневий збір.

- Усім гравцям вдається витримувати запропоновані навантаження?

- Претензій по самовіддачі ні до кого немає. Деяким важко грати після напружених тренувань, коли «важкі» ноги й зовсім інша координація рухів.

- Цим ви пояснюєте велику кількість браку в передачах у другому таймі?

- Ми програвали 0:1, хлопці хотіли відігратися. Почали поспішати, десь у цьому перестаралися. Але це ніяк не впливає на нашу підготовку. Коли важко, включається характер, потрібно потерпіти. Загалом, команда провела матч на пристойному рівні.

- Як показав себе дебютант першої команди Дмитро Рижук?

- Не можна відразу оцінювати, молодому футболісту в своєму першому матчі складно показати себе з найкращого боку. Знову ж таки, позначаються фізичні навантаження, хвилювання. Гадаю, надалі він буде лише прогресувати.

- У матчах першого збору «Динамо» продовжить виступати двома різними складами?

- Так. Награвати склад на сезон будемо на другому зборі. Зараз же різними футболістами ми граємо за однією тактикою, проводимо одну установку відразу для двох складів.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер