Сергій ФЕДОРОВ увійшов до тренерського штабу Олега Блохіна

Сергій ФЕДОРОВ увійшов до тренерського штабу Олега Блохіна

Футболісти, які взяли участь у недільному матчі проти «Карпат», провели відновлювальні процедури, а інші вийшли на тренувальне поле. Заняття, яке тривало годину, з ними провели асистенти головного тренера Сергій Ребров та Сергій Федоров.

Про свій перший робочий день у тренерському штабі першої команди «Динамо» розповів Сергій Федоров, який перейшов із роботи в динамівській ДЮФШ.

- У групі займалися дев'ять осіб, які не грали або провели мало часу в матчі проти «Карпат». Разом із Сергієм Ребровим провели тренування, завтра буде ще одне, передматчеве, перед донецьким «Металургом».

- Як та ким ви були представлені гравцям «Динамо»?

- Перед тренуванням це зробив Резо Чохонелідзе. У конференц-залі, на шостому поверсі бази в Кончі-Заспі. Представили, після чого відразу почалося тренування. Іншими словами, відразу приступив до своєї безпосередньої роботи.

- Про атмосферу всередині команди останнім часом говорилося багато різного. Яка ваша думка?

- Абсолютно робоча, все гаразд. Перше враження хороше, гравці працювали з настроєм та бажанням. Отримували задоволення від роботи, жодного негативу не помітив.

- Як надійшла пропозиція повернутися до першої команди «Динамо», якою була розмова з Олегом Блохіним?

- Перед грою з «Карпатами» розмовляв із Олегом Володимировичем. Він змалював ситуацію, що від мене потрібно в його тренерському штабі. Дізнався мою думку, чи є бажання працювати в його команді. Зрозуміло, погодився. Це хороший шанс, це підвищення моєї тренерської майстерності.

- Цікаво, як відреагував на ваше рішення Олександр Шовковський?

- Привітав, усе добре. Мені було приємно побачити його реакцію та підтримку. Так сама й Олега Гусєва, з яким ми багато разом грали. З іншими хлопцями встановилися хороші, робочі стосунки.

- У ДЮФШ «Динамо» ви очолювали випускну групу. Вже попрощалися з хлопцями?

- Якраз у понеділок увечері перед тренуванням хотів це зробити. У нас підібралася сильна група, багато перспективних хлопців. Хочу зустрітися з ними, подякувати за спільну роботу й побажати успіхів.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер