Сергій Краковський: «У всіх воротарів однакі перспективи»

Сергій Краковський: «У всіх воротарів однакі перспективи»

У перших двох матчах весняної частини сезону «Динамо» пропустило лише один м’яч – у домашньому поєдинку проти запорізького «Металурга». Та і той вийшов із розряду тих, які повторно точно не пропустиш. Тренер динамівських воротарів Сергій Краковський не став «рубати з плеча», адекватно оцінюючи ситуацію з пропущеним голом.

- Якщо повернутись до недавнього матчу проти запоріжців, на ваш погляд, що в епізоді з пропущеним м’ячем завадило Олександру Шовковському парирувати удар?

- Річ не в тім, що завадило в тому конкретному епізоді. Тут справа в іншому. У тиждень, який передував матчу, Шовковський отримав травму і вибув із тренувального процесу. Той факт, що Саша провів одне передматчеве тренування, та і те не на повну силу, наклав свій відбиток на його грі в поєдинку з «Металургом».

- Шовковський на даний момент являється беззаперечним «номером один» у «Динамо»?

- Жоден із воротарів не закріпив за собою місце в основному складі команди. Потрібно доводити свою професійну придатність – як на тренуваннях, так і в грі. Кожен із наших воротарів готовий у будь-який момент зайняти місце у воротах.

- Наскільки ви задоволені тим, як удалось попрацювати на двох зимових зборах в Ізраїлі та Іспанії?

- Роботи у нас було достатньо. Підготовка в основному проходила через контрольні матчі, окрім поєдинків у нас також був тренувальний процес. Окрім теоретичних, майже щодня ми проводили дворазові тренування.

У загальному підсумку, збори пройшли плідно. У даному випадку не можна говорити «відмінно», але в принципі я залишився задоволений проведеною роботою. У зв’язку з участю в Кубку Першого каналу, нам не вдалось виконати все заплановане. Але пропущене наздоганятимемо уже по ходу сезону.

- Які перспективи в Ярослава Годзюра, який узимку підписав із клубом повноцінний контракт?

- Такі ж, як і в інших наших воротарів. Головне – повноцінно працювати і слідувати нашим вказівкам.

- Ви контактуєте з воротарями другої і третьої команди?

- Ми робимо спільну справу і певні питання, звісно ж, вирішаємо разом.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер