Сергій Кравченко: «Довіра до Рамоса абсолютне»

Сергій Кравченко: «Довіра до Рамоса абсолютне»

Після поразки від «Динамо» (0:4) з журналістами погодився поспілкуватися півзахисник «Дніпра» Сергій Кравченко.

- У турнірній таблиці ми опустилися вже настільки, що нижче нема куди. В матчі з «Динамо» хотіли реабілітуватися за поразку в єврокубках, але не склалося. Нам не може бути жодних виправдань. Ми хочемо вибачитися перед нашими вболівальниками. Нам справді дуже соромно програти з таким рахунком удома. Але в жодному разі не можна опускати руки. Ще більша частина сезону попереду, потрібно обов’язково потрапити до зони єврокубків.

- Остання єврокубкова кампанія не принесла «Дніпру» успіху...

- Так, ми не потрапили до групового етапу Ліги Європи, але в чемпіонаті попереду ще 22 тури, й тут нічого не втрачено. Життя триває, через два-три тури все може налагодитися.

- Чи є в команди довіра до головного тренера?

- Так, абсолютна. Як і в нього до нас. Якщо чесно, я навіть не знаю причини наших невдач – колектив хороший, мікролімат у команді теж, тренувальний процес чудовий, тренери все розповідають і показують зрозуміло, а ми намагаємося виконувати. Усі стараються, б’ються один за одного.Але зрозуміло, що проблеми є, можливо, в психології. Потрібно виграти кілька матчів, тому що поки все дуже погано. Але руки опускати в жодному разі не можна, необхідно продовжувати працювати, підійматися в турнірній таблиці й вирішувати задачу потрапляння до Ліги Європи на наступний сезон.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер