Сергій Кравченко: «Можливо, поразка піде нам на користь»

Сергій Кравченко: «Можливо, поразка піде нам на користь»

Після кожного тренування Сергій Кравченко залишається на полі відпрацьовувати удари з дальніх дистанцій. Старанною роботою Сергій зумів заслужити довіру головного тренера, виходячи на поле в умовному стартовому складі в усіх товариських матчах.

- Зимова підготовка цього року буде трохи більше місяця. Зараз все йде за планом, який розписаний тренерами до початку зборів. До динамівських навантажень звик швидко. Тренер «Ворскли» Микола Павлов використовує методику Лобановського, в Полтаві навіть більше бігали, ніж у «Динамо». Проте тут багато працюємо з м'ячами, переважають ігрові вправи, вище інтенсивність. У кожного тренера свій погляд на тренувальний процес. Тим паче, в «Динамо» є Віченцо Пінколіні, який спеціалізується на фізпідготовці.

Чесно кажучи, було соромно за команду після поразки від «Легії». «Динамо» Київ, і програло з таким рахунком. Спогади залишилися неприємні, але не можна зациклюватися на цьому. Будемо продовжувати працювати. Можливо ця поразка на зборі піде нам на користь. Зробимо висновки, футболісти всі переосмислять, почнемо працювати з більшою злістю та завзяттям. Рахунок не змальовує співвідношення сил команд. Ми ще в першому таймі могли забити кілька м'ячів, але не пощастило. У поляків навпаки, із завершальними ударами проблем не було. Так склалося. Головне, що це сталося на зборі, а не в офіційному матчі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер