Сергій Кравченко підписав контракт з «Динамо»

Сергій Кравченко підписав контракт з «Динамо»

Сьогодні «Динамо» підписало контракт з півзахисником полтавської «Ворскли» Сергієм Кравченком. Угода розрахована на п’ять років. Втім, цілком можливо, що футболіст в першому колі так і не зіграє за «Динамо». За попередньою домовленостю, Кравченко стане повноцінним динамівцем лише взимку – з 28 січня 2009 року.

Проте, керівництво «Динамо» не втрачає надії забрати гравця вже зараз. Для цього найближчим часом будуть проведені переговори на рівні президентів клубів – Ігорем Суркісом і Олегом Бабаєвим. В іншому випадку, Кравченко дограє першу частину чемпіонату в Полтаві, після чого на правах вільного агента перейде до «Динамо».

Одразу після укладення угоди Сергій Кравченко дав інтерв’ю телевізійній службі «Динамо ТБ» та офіційному клубному сайту.

- Сергію, з чим пов’язано рішення про перехід в «Динамо»?

- «Динамо» – велика команда. Напевно, кожен футболіст, який народився в Україні, мріє виступати в клубі такого рівня, як «Динамо». Я – не виключення, і в зв’язку з цим я обрав варіант продовження кар’єри в Києві.

- Керівництво «Ворскли» пропонувало продовжити контракт?

- Пропонували, звичайно. Але я хочу спробувати свої сили на більш високому рівні.

- Тебе вже можна назвати повноправним гравцем «Динамо»?

- Контракт підписано, але остаточне рішення про мій переїзд до Києва вирішуватиметься на рівні керівництва клубів. Президент «Ворскли» Олег Бабаєв хоче, щоб я відіграв першу половину сезону в Полтаві, керівництво «Динамо» хоче бачити мене в команді вже зараз. Почекаємо, як розгортатимуться події. Якщо доведеться відіграти ці півроку в Полтаві, я не перейматимуся. Мені подобається в Полтаві, і я із задоволенням відпрацюю відведений час на благо команди, яка фактично зробила з мене футболіста високого рівня.

- Чи розмовляв ти вже з Юрієм Сьоміним з приводу своїх перспектив в «Динамо»?

- Так, розмова вже була. Головним чинником в рішенні питання про перехід до «Динамо» стало те, що головний тренер хоче бачити мене в команді. У розмові з Юрієм Павловичем було сказано, що він розраховує на мене. І лише від мене залежить, як я проявлю себе перед тренерським штабом киян.

- Конкуренції не боїшся?

- У таких командах, як «Динамо» і «Шахтар», на місце в складі претендують по двоє-троє класних виконавців. Лише завдяки важкій праці на тренуваннях можна заслужити це право, і я зроблю все можливе, щоб завоювати місце у складі.

Звичайно, в таких випадках одразу ж згадуються невдалі приклади, коли футболіст переходив до «Динамо» і «згасав». Але також перед очима приклад Олега Гусєва, який зараз є незамінним гравцем команди. Прагнутиму до кращого і, сподіваюся, у мене все вийде.

- Довго думав, перш ніж погодився на перехід до «Динамо»?

- Від подібних пропозицій відмовлятися не прийнято. Таке, напевно, трапляється один раз у житті, і втрачати такий шанс неправильно. Час покаже, наскільки це рішення правильне, але зараз я щасливий, що став гравцем «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер