Сергій МИХАЙЛЕНКО: «Команда відразу ж відгукнулась на те, щоб відвідати бійців АТО»

Сергій МИХАЙЛЕНКО: «Команда відразу ж відгукнулась на те, щоб відвідати бійців АТО»

- Наші футболісти прийшли та переконалися в тому, що війна триває, вона є, це реальні захисники України. Які ваші враження, емоції?

- Динамівці зробили те, що повинні були зробити. Минулого разу, коли ми сюди приїжджали та провідували хлопців, виявилося, що багато хто з них - уболівальники нашого клубу. Сьогодні до них приїхала основа «Динамо» разом із Олегом Романовичем Лужним. Я бачив ці емоції на обличчях воїнів, як їм це було приємно. Багато хто з них виявив бажання відвідати футбол. Якщо лікарі їм дозволять - звичайно, клуб буде все робити для того, щоб хлопці приїхали на стадіон і подивилися матч наживо. Клуб постійно підтримує воїнів АТО.

- Це вже далеко не перша акція, спрямована на підтримку воїнів АТО?

- Починаючи з 2014 року, клуб постійно показує те, що ми - клуб патріотів, що Україна єдина. Всі ми знаємо акції, які проходять перед початком і під час матчів. На матч із «Маріуполем» у нас планується чергова акція: футболістів на поле виведуть діти воїнів АТО. Запрошуємо і їхніх батьків, вони теж будуть на матчі. Робота та підтримка йде постійно, просто не завжди про це говоримо вголос. Підтримка є і буде завжди. 

- Сьогодні були гравці першої команди, у якої зараз досить насичений графік ігор. Організувати подібний візит було непросто?

- Ні в кого з гравців не було сумнівів, приїжджати чи ні. Коли я передав прохання воїнів команді - хлопці відразу ж відгукнулись. І сьогодні, щойно у команди з'явилося вікно в тренувальному процесі, між матчами - ми відразу приїхали, провідали, вручили подарунки. Ми привезли продукти, одяг, атрибутику «Динамо», м'ячі з автографами, книги, присвячені 90-річчю клуба. Те, що просили волонтери - те ми придбали і привезли.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер