Сергій МЯКУШКО: «Ми намагаємося максимально налаштовуватися на кожен матч»

Сергій МЯКУШКО: «Ми намагаємося максимально налаштовуватися на кожен матч»

- Гра була важкою, непростий суперник. Але наші хлопці зіграли здорово. Тому й результат хороший.

- Перший тайм «Динамо» провело сильніше, ніж другий?

- Так, мабуть, перший тайм ми провели краще, другий – трохи гірше. Але все одно довели гру до позитивного результату. Слава Богу, матч завершився нашою перемогою.

- Перший гол – це ваша награна комбінація з Богданом Михайличенком чи імпровізація?

- Була контратака, Богдан прострілив із флангу, а я замкнув на дальній стійці. Богдан класно зіграв, мені залишалося лише забити. Звичайна ситуація, коли один крайній хавбек подає, а другий замикає.

- Сьогодні команді багато чого вдавалося в атаці. Була установка грати більш агресивно та націлено на ворота суперника?

- Та ні, у нас завжди така установка – грати агресивно в атаці та бути націленими на ворота суперника. Сьогодні вдавалося, значить добре.

- Обидва голи були забиті «в роздягальню». «Шахтар» почав втрачати концентрацію?

- Я би так не сказав. Наприкінці другого тайму «Шахтар» добре контролював м'яч, і у нього було достатньо моментів, аби зрівняти рахунок, але Яремчук класно зіграв, рахунок став 2:0, і до кінця матчу вже залишалася лише кілька хвилин, все стало зрозуміло.

- «Шахтар» свої небезпечні моменти створив у середині другого тайму. З чим це пов'язано?

- Навіть не знаю. Добре зіграв Бущан, урятував, дякую йому. Та й усі добре зіграли – й у захисті, й в атаці, й воротар дуже добре зіграв. Тож результат закономірний.

- Ще варто відзначити вашу взаємодію з Макаренком. Ви разом багато пройшли та тренувалися разом...

- Я би не сказав, що так уже багато пройшли, але тренуємося разом давно. Напевно, я його розумію краще, ніж решту футболістів дубля. Ось чому в нас таке взаєморозуміння.

- Такі принципові матчі, на яких присутнє й керівництво клубу, й тренерський штаб першої команди, стимулюють, дають поштовх у плані просування до першої команди?

- Ми намагаємося максимально налаштовуватися на кожен матч, незалежно від суперника. Від нашої сьогоднішньої роботи буде залежати, як ми будемо виглядати завтра, тому намагаємося її виконувати максимально якісно, щоб рухатися вперед.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер