Сергій Овчинніков: «Буду щасливий, якщо моя робота не пройде дарма»

Сергій Овчинніков: «Буду щасливий, якщо моя робота не пройде дарма»

Один із помічників нового головного тренера, Сергій Овчинніков, добре знайомий із методом роботи Юрія Павловича. Але в той же час, як і сам Сьомін, абсолютно не знайомий з «Динамо». Відразу по завершенні прес-конференції, на якій гравцям представили нового головного тренера, Сергій Іванович відповів на запитання журналістів.

- Кожна людина, яка прийшла в «Динамо», повинна розуміти, куди вона прийшла, для чого прийшла. Що стосується мене особисто, я не можу похвалитись великим тренерським досвідом. Але моя кар’єра гравця, гадаю, була досить успішною. Сподіваюсь, зможу передати всі свої вміння та досвід новим підопічним. Якщо зможу допомогти як головному тренеру зокрема, так і клубу загалом, то буду щасливий, що моя робота не пройде даром.

- Юрій Сьомін сказав, що в «Динамо» зібрані досить кваліфіковані футболісти. Олег Лужний після матчу Ліги чемпіонів у Лісабоні зауважив, що гравці не відповідають рівню команди. Ваша думка з цього приводу?
- Головний тренер дав оцінку – на неї ми повинні опиратись. А помічники, вважаю, повинні обмежити себе в коментарях із цього приводу.

- Ваша поява в «Динамо» пов’язана виключно з приходом на посаду головного тренера Юрія Павловича?
- Так. По-іншому я тут не міг опинитись.

- І чи відчули ви різницю в атмосфері між «Локомотивом», який буквально потопав в інтригах, і «Динамо»?

- Нова команда для тренера чи футболіста – це завжди невідоме. Повинен пройти певний період адаптації, аби людина почувалась комфортно на новому місці. А щодо «Локомотива», то, гадаю, не варто копатись у минулому. Ми зараз працюємо в «Динамо». Нашим завданням являється підготовка до весняної частини чемпіонату, за результатами сезону виходити в Лігу чемпіонів, і вже там вирішувати серйозні завдання.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер